Viure el Col·legi

Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Fòrum Libris: Rellotges en temps de pluja d’Antònia Carré-Pons

25 gener, 2018

El llibre | Rellotges en temps de pluja: A l’aparador d’una rellotgeria situada vora l’Arc de Triomf de Barcelona, s’hi apleguen moltes coses a més de rellotges, joies o objectes de regal. Els seus vidres ens reflecteixen la vida de la Rita, la Julia, la Poma i el rellotger cinèfil, que ens ofereixen un mosaic narratiu d’amors intensos, d’episodis dramàtics, d’abnegació en la feina diària, de lluites personals contra la crueltat humana o la del destí. La novel·la ens trasllada també a una Cracòvia que pugna per recuperar les llibertats, a la geografia plena de nostàlgia de Cabo de Gata i al record d’una Viena sota una pluja sempre torbadora.

L’autor | Antònia Carré-Pons (Ègara, 1960). Escriptora d’esperit inquiet que conrea diversos gèneres (novel·la juvenil, prosa poètica, novel·la satírica, etc. S’ha dedicat durant molts anys a la docència i a la investigació. Doctora en filologia catalana per la Universitat de Barcelona, medievalista i consultora a la Universitat Oberta de Catalunya, el 2014 va publicar una edició crítica de l’Espill de Jaume Roig. És coautora també de dos llibres sobre la història del vot de les dones a Catalunya. A Meteora, ha publicat Rellotges en temps de pluja (2014), novel·la de personatges esplèndids molt elogiada per públic i crítica, És l’amor que mou el cel i les estrelles (2015), obra amb què s’endinsa per primer cop i amb gran acollida en la novel·la històrica, i L’aspiradora de Ramon Llull (2016), el seu original homenatge novel·lístic a la figura del gran escriptor i filòsof medieval.

Si estàs interessa/da en comprar el llibre a través del Col·legi reserva’l abans del 17 d’octubre i tindràs un 25% de descompte sobre el PVP.

Descarrega’t la fitxa tècnica

MÉS INFORMACIÓ

DIA: dijous, 25 de gener

HORA: 19.00 a 20.30 hores

LLOC: Col·legi d’Enginyers de Camins

c/ Dels Vergós, 16 – Barcelona | FGC Les Tres Torres

INSCRIPCIONS

inscripcions@camins.cat, indica el teu nom i cognoms, nº de col·legiat/precol·legiat (en cas de ser-ho) i dades de contacte.

Assistència gratuïta.

Detalls

Data:
25 gener, 2018
Esdeveniment Category:

Altres

Destacar a la portada
Si

Per tal de dinamitzar la vida col·legial, el Col·legi organitza activitats en diferents àmbits:

Coneixement:
Activitats centrades en donar a conèixer l'actualitat del sector.

Formació:
Cursos i seminaris organitzats pel Col·legi per potenciar la formació en diferents àmbits professionals. Gratuïts o preus reduïts per a col·legiats en atur. Preus especials per a col·legiats per realitzar cursos externs.

Cultura:
Activitats culturals i de lleure exclusives per a col·legiats i familiars de primer grau, amb preus preferents.

Esports:
Campionats, proves esportives i jocs socials que permeten reforçar els vincles entre els professionals.

Networking:
Activitats per potenciar la xarxa de contactes entre professionals del sector.