Viure el Col·legi

Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest event ja ha passat.

XXVI Fòrum Libris: Las defensas de Gabi Martínez

dijous 14 setembre

El llibre | Las defensas de Gabi Martínez: La història del doctor Escudero és la història d’aquest país des de la Transició fins avui; és la visió del sistema de salut, un sistema completament corporatiu i centrat en interessos econòmics; és la història de gent que lluita per aconseguir fons per a la recerca mèdica i també la història d’un home corrent, d’un lluitador que es va endur per davant a la seva família en la seva obsessió per la medicina, i que va haver d’obrir-se camí en el sistema mèdic espanyol contra el bullying, la burocràcia i l’estrès.

Fitxa tècnica del llibre.

L’autor | Gabi Martínez (Barcelona, 1971). La seva obra narrativa inclou Àtico (2004), pel qual va ser seleccionat per l’editorial Palgrave/MacMillan com un dels cinc autors més representatius de l’avantguarda espanyola dels últims vint anys; Sudd (2007), que va ser adaptat al còmic; Los mares de Wang (2008), millor llibre de no ficció de l’any segons Condé Nast Traveller; Sólo para gigantes (2011), guardonat amb el Premio Continuará de TVE i seleccionat com a millor llibre de no ficció per Qué leer; En la Barrera (2012), novament triat com el millor llibre de no ficció per Qué leer, i Voy (2014).

gabimartinezblog.blogspot.com.es

Si estàs interessa/da en comprar el llibre a través del Col·legi reserva’l abans del 19 de juny i tindràs un 25% de descompte sobre el PVP.

MÉS INFORMACIÓ

DIA: dijous 14 de setembre

HORA: 19.00 a 20.30 hores

LLOC: Col·legi d’Enginyers de Camins

c/ Dels Vergós, 16 – Barcelona | FGC Les Tres Torres

INSCRIPCIONS

inscripcions@camins.cat, indica el teu nom i cognoms, nº de col·legiat/precol·legiat (en cas de ser-ho) i dades de contacte.

Assistència gratuïta.

Detalls

Data:
dijous 14 setembre
Esdeveniment Category:

Altres

Destacar a la portada
Si

Per tal de dinamitzar la vida col·legial, el Col·legi organitza activitats en diferents àmbits:

Coneixement:
Activitats centrades en donar a conèixer l'actualitat del sector.

Formació:
Cursos i seminaris organitzats pel Col·legi per potenciar la formació en diferents àmbits professionals. Gratuïts o preus reduïts per a col·legiats en atur. Preus especials per a col·legiats per realitzar cursos externs.

Cultura:
Activitats culturals i de lleure exclusives per a col·legiats i familiars de primer grau, amb preus preferents.

Esports:
Campionats, proves esportives i jocs socials que permeten reforçar els vincles entre els professionals.

Networking:
Activitats per potenciar la xarxa de contactes entre professionals del sector.