Jornada: BIM 360º, una visió integral

OBJECTIUS

Els assistents a la jornada coneixeran els últims desenvolupaments en la indústria, els reptes i les oportunitats que s’anticipen en el sector i podran intercanviar punts de vista a través de casos pràctics, presentacions de projectes i una taula rodona.

La sessió comptarà amb experts de diferents organitzacions relacionats amb l’enginyeria civil i analitzarà, des de diferents punts de vista, quins són els factors clau que estan transformant la indústria.

Aquesta jornada està enmarcada en el Congrés de les Professions de Catalunya

PROGRAMA

Presentación1

MÉS INFORMACIÓ

DATA: Dijous 22 de juny

HORA: De 09.00 a 14.00 h

LLOC: Col·legi d’Enginyers de Camins

c/ Dels Vergós, 16 – Barcelona | FGC Les Tres Torres

INSCRIPCIONS

Enviar un correu a inscripcions@camins.cat indicant nom, cognoms i número de col·legiat (en cas de ser-ho)

Assistència grauïta