Disseny i aplicacions de la nova generació de materials intel·ligents en enginyeria civil

DATA: Dijous, 22 de febrer
HORA: 19.00 h
LLOC: Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya
c/ Dels Vergós, 16 – Barcelona |  FGC Les Tres Torres

El Col·legi d’Enginyers de Camins organitza la conferència Disseny i aplicacions de la nova generació de materials intel·ligents en enginyeria civil en el marc del Cicle de conferències: Innovació i tecnologia aplicades a l’enginyeria civil.

Els materials intel·ligents són materials dissenyats que tenen una o més propietats que poden ser canviades de forma controlada per estímuls externs, com l’estrès, la temperatura, la humitat, el pH, els camps elèctrics o magnètics. La conferència abordarà la nova generació de materials intel·ligents que estan canviant els paradigmes en el món de la construcció com els sensors i actuadors per a la monitorització d’estructures, nous materials amb memòria de forma o amb capacitat de resposta per sistemes d’autoreparació, nanopartícules per a la monitorització ambiental o gels dissenyats pel control tèrmic.

PONENT

Ignasi Casanova Hormaechea, professor de Química i Nanotecnologia a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Barcelona i investigador de l’Institut de Tècniques Energètiques i el Centre de Recerca en Ciència i Enginyeria Multiescala de la Universitat Politècnica de Catalunya.

 

INSCRIPCIONS

inscripcions@camins.cat, indicant el teu nom i cognoms, núm. de col·legiat/precol·legiat (en cas de ser-ho) i situació professional (actiu/atur).

Propera conferència del cicle: Innovació i tecnologia aplicades a l’enginyeria civil:

*Places limitades. Assistència gratuïta.

logo_CaminsDECatalunya_positiu

C/ Dels Vergós, 16
08017 Barcelona

 FGC Les Tres Torres

info@camins.cat
+34 932 043 412

De dilluns a dijous:
de 08.00 a 21.00h

Divendres:
de 08.00 a 17.00h