Eleccions 2018

 

La Junta de Gobierno del Colegio ha convocat les Eleccions als Òrgans Territorials del Col·legi (Degà, Vicedegà, Junta Rectora i representants provincials). El període de votació electrònica serà del 20 de març al 9 d’abril de 2018 i la votació presencial serà el dia 11 d’abril.

Podeu consultar el cens definitiu, el calendari electoral, el reglament electoral i la Mesa Electoral constituïda de la nostra demarcació en el següent enllaç.

Us recordem que està obert el termini per a la presentació de candidatures, que finalitza el proper dia 26 de febrer. La publicació de les candidatures presentades es farà el dia 27 de febrer a través de la pàgina web del Col.legi.

També està obert, fins el proper dia 26 de febrer, el termini per tal que els col.legiats interessats puguin sol.licitar per escrit (a l’adreça de correu electrònic mesacatalunya@ciccp.es) l’enviament de paperetes, sobres i propaganda per votar per correu. D’acord amb la reforma del Reglament Electoral, el vot per correu postal ha de sol.licitar-se de manera expressa i s’ha ampliat la possibilitat de votar electrònicament, no només des de ordinadors, sinó també des de dispositius mòbils (smartphones i tablets).

 

 

logo_CaminsDECatalunya_positiu

C/ Dels Vergós, 16
08017 Barcelona

 FGC Les Tres Torres

info@camins.cat
+34 932 043 412

De dilluns a dijous:
de 08.00 a 21.00h

Divendres:
de 08.00 a 17.00h