Programa Consolida’t

El Col·legi d’Economistes de Catalunya promou amb el suport de la Generalitat de Catalunya un projecte del programa Consolida’t de suport a la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom.

Aquest programa és gratuït i té per objectiu l’assessorament personalitzat i la formació per a la millora de la gestió empresarial. Està previst que participin 72 participants que seran assessorades per 4 persones expertes durant un període de 12 mesos i que rebran formació especialitzada en diferents matèries.

DIRIGIT A

  • Persones treballadores autònomes pròpiament dites o econòmicament dependents (TRADE).
  • Persones treballadores autònomes societàries integrades en règim societari sota la fórmula jurídica de societat civil privada, comunitat de béns o societat limitada, sempre que no tinguin més de 4 persones contractades i/o acreditin una facturació inferior a 500.000 euros (microempreses).
  • Persones treballadores autònomes que han cessat en la seva activitat i volen dur a terme un nou projecte de treball autònom (exautònoms).

INSCRIPCIONS

Pots fer la preinscripció al programa en el següent enllaç.

logo_CaminsDECatalunya_positiu

Oficines:
08.00 a 14:30 h (dill. a div.)
Local social:
08:00 a 21:00 h (dill. a dij.
)
08:00 a 17:00 h (div.)

El col·legi romandrà tancat del 6 al 17 d'agost