Fòrum Libris: Los Buenos Amigos de Use Lahoz

DATA: Dijous 10 de maig
HORA: 19.00 h
LLOC:
Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya
c/ Dels Vergós, 16 – Barcelona |  FGC Les Tres Torres


El llibre | Los Buenos amigos de Use Laoz
. Corren els anys cinquanta i amb només 8 anys Sixto Baladia veurà com els feliços dies al seu poble natal d’Aragó s’acaben. Després que la inesperada i sobtada mort dels seus pares en un incendi el deixés orfe, els seus oncles, acuitats per la falta de recursos econòmics, el van enviar a l’orfenat de San José de la Montaña, a la gran ciutat, sempre més pròspera que la majoria de les províncies de l’interior d’Espanya. Aquí és on començarà de nou la seva vida, i coneixerà a Vicente Cástaras, un nen carismàtic i engalipador que aviat es convertirà en el seu líder, el seu inseparable amic i el seu protector…però fins quan?

L’autor | Use Lahoz (Barcelona, 1976). A Alfaguara ha publicat Els Baldrich (2009), novel·la amb la qual va ser nomenat Talent FNAC i que va tenir una excel·lent acollida per part dels lectors i la crítica, i La estación perdida (2011). És autor també de la novel·la Leer del revés (2005), reconeguda en el Festival du Premier Roman de Chambèry, i dels llibres de poemes Envío sin cargo (2007) i A todo pasado (2010). És col·laborador habitual en El Viajero d’El País i en altres mitjans nacionals i llatinoamericans.

Descarrega’t la fitxa tècnica

 

INSCRIPCIONS
inscripcions@camins.cat, indicant el teu nom i cognoms, núm. de col·legiat/precol·legiat o indicar si ets LinkCamins.

*Assistència gratuïta

logo_CaminsDECatalunya_positiu

C/ Dels Vergós, 16
08017 Barcelona

 FGC Les Tres Torres

info@camins.cat
+34 932 043 412

De dilluns a dijous:
de 08.00 a 21.00h

Divendres:
de 08.00 a 17.00h