Enginyeria en bicicleta: El Ripoll i el Besós: aigua, ponts i trens

DATA: Dissabte 2 de juny
HORARI: 09.30 a 14.30 h
LLOC: Estació de FGC de Sabadell Plaça Major

Nova edició d’Enginyeria en bicicleta! Després de l’èxit de la primera edició fent la vall baixa del Llobregat, en aquesta ocasió recorrerem en bicicleta els rius Ripoll i Besòs, des de Sabadell fins a Sant Adrià, incorporant components culturals, tècnics i recreatius. Seran 35 km gairebé plans o en baixada suau, aptes per a enginyers, familiars i amics, i per a totes les edats.

Ens acompanyaran companys que en diversos punts comentaran interessants aspectes tècnics i culturals: les noves estacions del perllongament de FGC a Sabadell, els ponts sobre els rius, la regeneració del Besòs i el seu parc urbà.

Cadascú pot venir amb la seva bicicleta (preferentment de muntanya o de passeig) o la podrà llogar (normal o elèctrica) i la tindrem preparada en el punt de sortida a l’estació de Sabadell Plaça Major (FGC, línia S2). Cal fer-ne la reserva prèvia, places limitades.

PROGRAMA

09.30 h. Trobada a l’estació de FGC de Sabadell Plaça Major. Es recomana arribar-hi en tren. Els trens admeten bicicletes.

Recorregut en bicicleta seguint les marges dels rius Ripoll i Besòs.

14.00 h. Final a platja Port Fòrum de Sant Adrià, on els que vulguin podran banyar-se al mar.

14.30 h. Dinar al Restaurant Port Nàutic de Sant Adrià del Besós (opcional).

Tornada: cadascú pot tornar pel seu compte en bicicleta, Rodalies (Sant Adrià de Besòs), Tramvia o Metro (L4 Maresme/Fòrum).

PREUS D’INSCRIPCIÓ

Col·legiats de Camins, membres de l’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya i nens menors de 18 anys: Gratis
Tarifa general: 10 €

LLOGUER DE BICICLETES (OPCIONAL)

Bicicletes convencionals: 12 €/bicicleta
Bicicletes elèctriques: 24 €/bicicleta
Dinar (opcional): 22,55 € (IVA inclòs). Menú tancat. El preu del dinar l’abonarà cadascú al restaurant el mateix dia.

La sortida inclou camioneta amb conductor que subministrarà les bicis de lloguer al punt de sortida, farà de suport durant el trajecte i recollirà les bicis de lloguer a l’acabar.

INSCRIPCIONS

inscripcions@camins.cat, indicant nom i cognoms, núm de col·legiat, precol·legiat o LinkCamins (en cas de ser-ho), si vols llogar una bicicleta (convencional o elèctrica) i si assistiràs al dinar o no.

Data límit d’inscripció: 30 de maig

Places limitades.

logo_CaminsDECatalunya_positiu

Dilluns a dijous:
08.00 a 21.00 h

Divendres:
08.00 a 17.00 h