Jornada: Directrius per a la gestió de l’arbrat urbà a l’espai públic. Divulgació i comunicació

DATA: Dimecres, 20 de juny
HORARI: 09.00 a 14.00 h
LLOC: Sala d’Actes de l’Edifici del Vagó. Recinte de l’Escola Industrial
Carrer Comte d’Urgell, 187, Barcelona

 

Els arbres són una peça clau en la infraestructura verda dels nuclis habitats, i, molt per sobre dels seus inconvenients, ningú discuteix els innumerables beneficis que ens aporten. Com amb d’altres elements de l’espai públic l’arbrat cal planificar-lo i gestionar-lo adequadament per evitar interferències i aconseguir el màxim de prestacions.

Diputació de Barcelona, Àrea Metropolitana de Barcelona i Ajuntament de Barcelona organitzen la jornada: Directrius per a la gestió de l’arbrat urbà a l’espai públic. Divulgació i comunicació on s’abordarà quins són els criteris tècnics mínims acceptats per tots els professionals sobre la poda de l’arbrat, una de les operacions que més controvèrsia genera entre els ciutadans. Es valorarà com divulgar-los, i que la ciutadania sigui coneixedora del seu valor amb l’objectiu d’aconseguir un patrimoni arbori de qualitat.

PROGRAMA

Consulta el programa en el següent enllaç.

INSCRIPCIONS

Per inscripcions ajuntaments (mitjançant Gestforma) cliqueu aquí
Per inscripcions altres entitats i particulars cliqueu aquí
Podeu consultar el programa i altra informació clicant aquest enllaç

El termini per la inscripció finalitza el 8 de juny de 2018.

logo_CaminsDECatalunya_positiu

Oficines:
08.00 a 14:30 h (dill. a div.)
Local social:
08:00 a 21:00 h (dill. a dij.
)
08:00 a 17:00 h (div.)

El col·legi romandrà tancat del 6 al 17 d'agost