Taula rodona sobre la futura estació del TAV a l’aeroport de Girona

DATA: Dijous, 21 de juny
HORARI: 18.30 h
LLOC: Seu de la demarcació  de Girona dels Enginyers Industrials
c/ Narcís Blanch 39 baixos, 17003 

La Delegació de Girona del Col·legi d’Enginyers de Camins i el Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, organitzen una taula rodona sobre la futura estació del TAV a l’aeroport de Girona per tal de donar a conèixer l’impacte econòmic i social que comportarà aquesta obra. La futura estació del TAV a l’aeroport de Girona, ha estat llargament reivindicada pel territori, i especialment per FERRMED i les institucions agrupades en l’AGI (Associació per a la Promoció de les Comarques Gironines, integrada per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i la Cambra de Comerç de Girona).

Amb la realització d’aquesta obra es configuraria un nus intermodal de primer ordre, doncs actualment, hi concorren diversos factors estratègics: infraestructures viàries, aeroportuàries i logístiques. Permetria que l’aeroport funcionés com a veritable quarta pista del de Barcelona i, a més, incrementaria el nombre de visitants cap a la ciutat de Girona, la Costa Brava i els Pirineus, grans pols d’atracció de l’activitat turística, que ha crescut els últims anys de forma exponencial.

La taula rodona comptarà amb la participació de:

Jaume Masgrau – President de la demarcació de Girona de l’Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya
Robert Lluís – Delegat de Girona del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports
Joan Amorós – President de l’Associació FERRMED
Xavier Flores – Director General d’Infraestructures de Mobilitat. Generalitat de Catalunya
Ricard Font – Secretari d’Infraestructures i Mobilitat. Generalitat de Catalunya

 

INSCRIPCIONS

Cal confirmar l’assistència trucant al 972 218 702 o enviant un mail a girona@camins.cat

 

logo_CaminsDECatalunya_positiu

Oficines:
08.00 a 14:30 h (dill. a div.)
Local social:
08:00 a 21:00 h (dill. a dij.
)
08:00 a 17:00 h (div.)

El col·legi romandrà tancat del 6 al 17 d'agost