Jornada: Ciutat i Estacions

DATA: Dijous, 21 de juny
HORARI: 09.00 a 19.00 h
LLOC: Trobada dels assistents a l’estació de Pl. Catalunya de FGC (andana 5).

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya organitza la jornada: Ciutat i Estacions. La jornada neix amb l’objectiu d’impulsar un ampli procés de reflexió conjunta que inclogui els vessants tècnics, administratius, financers i especialment de relació amb els usuaris del Sistema de Transports. Des d’FGC volen estudiar els efectes que les noves estacions intermodals de serveis de mobilitat, no exclusivament les ferroviàries, poden induir en els entorns urbans als quals serveixen i com es pot optimitzar l’atractivitat d’aquest sistema de transports. La jornada està dividida en tres sessions: Ciutat i estació. Disseny de l’espai urbà a l’entorn de l’estació, L’estació: Funcionalitat i emblema i per últim Com fer possible l’estació del futur.

PROGRAMA

Consulta el programa de la jornada en el següent enllaç.

INSCRIPCIONS

Inscriu-te en el següent enllaç

 

Assistència gratuïta. Places limitades

logo_CaminsDECatalunya_positiu

Oficines:
08.00 a 14:30 h (dill. a div.)
Local social:
08:00 a 21:00 h (dill. a dij.
)
08:00 a 17:00 h (div.)

El col·legi romandrà tancat del 6 al 17 d'agost