Enrotlla’t aprenent sushi!

DATA: Dijous 22 de novembre
HORARI: 19.00 a 21.00 h
LLOC: Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya
c/ Dels Vergós, 16 – Barcelona |  FGC Les Tres Torres

 

El Col·legi d’Enginyers de Camins amb la Cofradia Gastronòmica Plat Cerdà organitza l’activitat Enrotlla’t aprenent sushi! Si t’agrada el sushi i vols saber com es cuina aquest menjar típic japonès, apunta’t al taller!

PROGRAMA

1. Breu presentació de l’Associació Cofradia Plat Cerdà.
2. Elements bàsics per a l’elaboració del Sushi: Utensilis + Ingredients
3. Preparació:
– L’arròs: tipus, rentat, cocció y preparació.
– El tall i elaboració del peix i vegetals.
– Muntatge i presentació
4. Elaboració de:
– Hosomakis de peix i/o verdures i Nigiris de peix, marisc i ou i Uramakis.
5. Degustació: Makis i Nigiris, amb un Sake Kensho, elaborat amb arròs varietat Marisma, del Delta de l’Ebre.

L’alumne haurà de portar un davantal.

PREU

El preu del taller és de 15€

INSCRIPCIONS

Enviar un correu electrònic a inscripcions@camins.cat indicant: nom i cognoms, núm de col·legiat o precol·legiat

Places limitades.

logo_CaminsDECatalunya_positiu

Horari:
08.00 a 21.00 h
Divendres: 08.00 a 17.00 h