L’impacte del blockchain en la gestió de les infraestructures i els serveis de transport

DATA: Divendres, 13 de juliol
HORARI: 09.00 a 13.30 h
LLOC: Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya
c/ Dels Vergós, 16 – Barcelona |  FGC Les Tres Torres

El Col·legi d’Enginyers de Camins, la Fundació Cercle d’Infraestructures i el Centre d’Etudes des Transports pour la Méditerranée Occidentale (CETMO), organitzen la jornada: L’impacte del blockchain en la gestió de les infraestructures i els serveis de transport. 

El transport i l’activitat logística fan front a una nova revolució digital i tecnològica de la mà del blockchain i les seves aplicacions futures. Però també en la mobilitat quotidiana de les persones sorgeixen nous paradigmes basats en la tecnologia blockchain que incidiran en la manera de concebre i gestionar la mobilitat a les nostres ciutats i pobles. L’objectiu de la jornada és abordar, amb experts del sector, les implicacions actuals i futures de la revolució blockchain en la gestió de les infraestructures i els serveis de transport.

 

PROGRAMA

DESCARREGA EL PROGRAMA COMPLET

INSCRIPCIONS

Enviar un correu electrònic a inscripcions@camins.cat indicant nom i cognom, número de col·legiat o precol·legiat (en cas de ser-ho).

Assistència gratuïta. Places limitades.

logo_CaminsDECatalunya_positiu

Horari:
08.00 a 21.00 h
Divendres: 08.00 a 17.00 h