La mobilitat quotidiana en bicicleta a les ciutats

DATA: Divendres, 28 de setembre
HORARI: 09.30 a 14.00 h
LLOC: Sala d’actes del Departament de Territori i Sostenibilitat
Av. Josep Tarradellas, 2-6 – Barcelona

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya organitza la jornada La mobilitat quotidiana en bicicleta a les ciutats. La jornada abordarà la situació actual i els reptes de futur de l’ús de la bicicleta en els desplaçaments quotidians a les nostres ciutats, tant urbans com interurbans. Així es tracta de recollir els principals dèficits i les millors pràctiques a emprendre els propers anys, amb una visió estratègica. Els beneficis socials de la bicicleta en el marc de la mobilitat quotidiana són molt rellevants cara a assolir unes ciutats més saludables i sostenibles.

La jornada s’emmarca en un primer procés de participació per l’elaboració de l’Estratègia Catalana de la Bicicleta per als propers anys. El passat més de març es va realitzar ja una primera jornada sobre els aspectes jurídics de la bicicleta, i després d’aquesta segona jornada hi ha previstes dues altres més per tractar altres temes com són el cicloturisme, la logística i l’economia, les polítiques de promoció, la seguretat i la governança.

PROGRAMA

Descarrega’t el programa de la jornada

INSCRIPCIONS

Enviar un correu abans del 25 de setembre a: sea_dgim.tes@gencat.cat.

logo_CaminsDECatalunya_positiu

Horari:
08.00 a 21.00 h
Divendres: 08.00 a 17.00 h