COFRADIA GASTRONÒMICA PLAT CERDÀ

Des de 1991 la Cofradía Gastronómica Plat Cerdà es reuneix un cop al mes al Col·legi d’Enginyers de Camins per sopar els plats que els seus membres elaboren, fomentant així les relacions d’amistat i promovent l’afició a la cuina i la gastronomia. Al llarg de la seva existència, s’han incorporat nous confrares passant de 29 a més de 50 socis actualment. Actualment el president de la confraria és Benedicto Lizcano (col.legiat 9523).

  • Funcionament: el primer dijous de cada mes un o més confrares crea i cuina un menú per a la resta de membres. Per poder formar part de la confraria, els col·legiats aspirants hauran de cuinar i ser valorats.
  • Matrícula d’incorporació: 150 €
  • Quota anual: 40 € (+ cost de cada sopar, en cas d’assistir-hi).

Fes-te’n membre:

Tel. 93 204 34 12

inscripcions@camins.cat

Oficines:
08.00 a 14:30 h (dill. a div.)
Local social:
08:00 a 21:00 h (dill. a dij.
)
08:00 a 17:00 h (div.)

El col·legi romandrà tancat del 6 al 17 d'agost