Condicions especials per a Col·legiats de Banc Sabadell

Sabadell Professional treballen per a tu. Per això, el Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya té un acord de col·laboració per oferir a tots els col·legiats uns avantatges exclusius en la contractació de productes financers.

Si tens una assegurança, ara et milloren el preu! Només fins al 31 d’octubre del 2017, tinguis el preu que tinguis en la teva assegurança de cotxe i llar, des de Sabadell Professional es comprometen a millorar-te el preu de renovació mantenint-ne les cobertures actuals*, com a mínim un 6% en la protecció de la llar i el cotxe. 

Només has de tenir un compte obert a Banc Sabadell i domiciliar-hi els rebuts d’assegurances. Hi ha més de 2.100 oficines de Banc Sabadell a tot Espanya. Troba l’oficina amb la qual et resulti més còmode treballar a sabadellprofesional.com, on els seus gestors, de forma personalitzada, t’orientaran sobre les teves necessitats globals de protecció amb Sabadell Protección

Per a més informació, truca al 902 383 666, identifica’t com a col·legiat de camins i comença a gaudir d’aquests avantatges exclusius!