50% de descompte al RACC per a col·legiats 

DATES: De l’1 de febrer de 2018 fins el 31 de gener de 2019

El Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya ha renovat el conveni amb el Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC) per al 2018, a través del qual els col·legiats/des de camins tenen un descompte del 50% sobre la quota d’afiliació d’un soci RACC a nivell particular.

  • Quota RACC Senior: 174,99 €/any
  • Quota Conveni RACC Camins: 88 €/any

El nou conveni, que entrarà en vigor l’1 de febrer de 2018 i finalitzarà el 31 de gener de 2019, ofereix la protecció més completa del RACC amb assistència en carretera, a casa, sanitària i viatges. A més, tots els  col·legiats jubilats afiliats al conveni del RACC, disposaran de xecs benzina Solred valorats en 20 €.

Consulta les prestacions de la modalitat senior.

Si estàs interessat en acollir-te al conveni, omple el Formulari Autorització Conveni RACC 2018, i envia’l a inscripcions@camins.cat.

Si ja estàs donat d’alta del conveni del Col·legi, renovaràs la teva condició de soci de manera automàtica, d’acord amb les condicions citades anteriorment, mantenint tots els serveis que tens contractats (beneficiaris, assegurances, RACC Màster, ViaT, etc.). En cas de voler-te donar de baixa*, ens ho hauràs de notificar per e-mail abans d’aquest dimecres 17 de gener.

 

*Atenció:ATENCIÓ: Si anteriorment al conveni, ja eres soci del RACC, recorda que si renuncies a aquesta cobertura, tornaràs automàticament a la situació anterior a la teva incorporació al conveni del col·legi amb el RACC. Si vols deixar de ser soci del RACC a tots els efectes, hauràs de contactar personalment al RACC, sol·licitant la baixa definitiva (trucant al FONORACC 900 357 357).

 

logo_CaminsDECatalunya_positiu

Horari:
08.00 a 21.00 h
Divendres: 08.00 a 17.00 h