El Col·legi d’Enginyers de Camins s’adhereix a la Comissió d’Acció Social

 

El Col·legi d’Enginyers de Camins s’ha adherit a la Comissió d’Acció Social dels Enginyers de Catalunya, de la que també hi formen part el Col·legi d’Enginyers Industrials, el Col·legi d’Enginyeria Informàtica i L’Associació d’Enginyers de Telecomunicacions. Des de fa 15 anys, la missió de la Comissió és la sensibilització del col·lectiu d’enginyers per la problemàtica social, l’aplicació de l’ètica en l’exercici de la professió i el foment de la col·laboració amb les entitats del tercer sector social.

La promoció del voluntariat a través del servei dels Enginyers Voluntaris ha estat una de les fites importants de la comissió en els últims anys. A través d’aquest servei es facilita l’aportació dels coneixements, tant tecnològics com de gestió, que són propis de l’enginyeria a entitats socials.

OBJECTIUS

  • Reforçar la presència de les nostres institucions en l’àmbit social.
  • Promoure la responsabilitat social empresarial.
  • Posar a disposició de les entitats del Tercer Sector social els coneixements i experteses que ens són propis, ja sigui com a institució com promovent la presència individual dels enginyers en tasques de voluntariat.
  • Facilitar la col·laboració empresa/entitats socials a través de projectes d’acord a les seves necessitats i disponibilitats.
  • Col·laborar amb les escoles d’enginyeria i “Enginyeria sense fronteres” facilitant la participació dels nous enginyers en projectes socials tant aquí com de cooperació internacional.
  • Ser proactius en la col·laboració amb altres comissions, altres col·legis professionals, empreses adherides i entitats del tercer sector.


Accedeix a tot el programa de voluntariat en el següent enllaç.

logo_CaminsDECatalunya_positiu

Horari

De dilluns a dijous:
De 8:00 a 21:00 hores

Divendres:
De 8:00 a 14:00 hores