Premi internacional a la innovació en carreteres Juan Antonio Fernández del Campo

DATA LÍMIT: Dimarts, 25 de setembre (18.00 h)

La Fundació de l’Associació Espanyola de la Carretera (FAEC) convoca la setena edició del Premi internacional a la innovació en carreteres Juan Antonio Fernández del Campo. El certamen està obert a tot tipus de recerques, tesis i projectes innovadors que abordin la carretera des de qualsevol de les seves múltiples perspectives. Únicament s’admetran aquells treballs recents i nous que, hagin estat divulgats en l’àmbit docent o científic, o en qualsevol altre, sempre que no hagin resultat premiats en altres certàmens. El premi està dotat amb 12.000 euros per al projecte guanyador.

Des de la seva creació el 2005 com a homenatge a l’il·lustre enginyer que li dóna nom, el “Premi Internacional a la Innovació en Carreteres Juan Antonio Fernández del Campo” té com a finalitat contribuir al desenvolupament de la tecnologia viària a tot el món, fomentant la realització d’estudis i recerques, en llengua castellana, que incentivin la innovació en el sector de la carretera.

 

Consulta les bases del premi en el següent enllaç.

INSCRIPCIONS

Per participar s’ha de remetre el treball en suport informàtic. Els originals han de remetre’s a l’adreça electrònica trabajos@premioinnovacioncarreterasjafc.org.

El termini d’admissió finalitza a les 18.00 hores del pròxim 25 de setembre.

 

logo_CaminsDECatalunya_positiu

Horari

De dilluns a dijous:
De 8:00 a 21:00 hores

Divendres:
De 8:00 a 14:00 hores