Justo Llácer, 25 anys al servei del Col·legi

 

Justo Llácer deixa el seu càrrec com a cap del servei del jubilat de la nostre demarcació després de 25 anys. El Col·legi d’Enginyers de Camins li agraeix la seva dedicació i entusiasme al capdavant d’un servei imprescindible pel progrés del Col·legi i que ha estat sempre molt ben valorat per part del col·lectiu de la demarcació.

Justo Llácer ha estat distingit amb la Medalla d’Honor de la seu nacional del Col.legi d’Enginyers de Camins de l’any 2003. També se li va atorgar la màxima distinció de la demarcació de Catalunya del Col.legi, la Medalla Ildefons Cerdà, l’any 2007, per la seva trajectòria professional i la dedicació a l’organització dels serveis als Enginyers de Camins, Canals i Ports jubilats; aportant temps, il·lusió, bones iniciatives i el tracte deferent pels companys i famílies que tants anys han dedicat a l’exercici professional.

 

Podeu llegir la seva carta de comiat en el següent enllaç.

 

 

logo_CaminsDECatalunya_positiu

Horari

De dilluns a dijous:
De 8:00 a 21:00 hores

Divendres:
De 8:00 a 14:00 hores