Invitacions per al BBConstrumat 2019

DATES: del 14 al 17 de maig de 2019
LLOC: Fira Barcelona (Recinte Gran Via, pavelló 2)
Av. Joan Carles I, 64 – L’Hospitalet de Llobregat

Si ets col·legiat o col·legiada de camins aconsegueix invitacions per assistir al BBConstrumat 2019, fira del sector de la construcció de referència internacional que des de 2015 activa i acompanya la transició del sector de la construcció cap a un nou model de creixement i desenvolupament sostenible; gràcies a la digitalització, la innovació tecnològica i les noves tècniques constructives.

Coneix The Professional Spot, un espai compartit per als serveis professionals on els despatxos d’enginyeria de camins, entre d’altres, podran oferir els seus serveis i mostrar els seus projectes als visitants i expositors del saló.

Consulta tota la informació del saló a http://www.construmat.com/ca/home 

INVITACIONS

Per sol·licitar el teu codi d’invitació, envia un correu electrònic a inscripcions@camins.cat, indicant nom, cognom i número de col·legiat.

 

logo_CaminsDECatalunya_positiu