Participa al Premi Nit de la Robòtica 2019

DATA ENTREGA: Diumenge 22 de setembre
DATA LLIURAMENT PREMI: Dijous 24 d’octubre

 

El Grup de Treball de Robòtica de la Comissió Indústria 4.0 d’Enginyers de Catalunya vol reconèixer la contribució dels professionals del sector de la robòtica, així com les iniciatives i projectes innovadors en aquest àmbit tecnològic.

 

CATEGORIES

Premi “Nit de la Robòtica”, guardó que distingeix la persona o persones de casa nostra, amb una destacada trajectòria professional en l’àmbit de la Robòtica Industrial, la Robòtica de Serveis o la recerca i/o docència en Robòtica, que hagi contribuït de manera rellevant al desenvolupament d’aquesta tecnologia.

Premi “Projecte de l’Any”, guardó que reconeix una iniciativa o projecte innovador en qualsevol àmbit de la Robòtica, que promogui el desplegament o implantació de solucions robotitzades a casa nostra.

 

INSCRIPCIONS

Condicions per tramitar la teva candidatura:

– Qualsevol persona, empresa o institució podrà presentar candidatures.

– Els candidats al Premi “Nit de la Robòtica” han de ser professionals vinculats a Catalunya que hagin desenvolupat la seva activitat en el sector.

– Els candidats al Premi “Projecte de l’Any” han de ser projectes duts a terme durant el darrer any a Catalunya o promoguts des de Catalunya.

– Les candidatures es presentaran per correu electrònic a l’adreça info@coneixement.eic.cat i consistiran en un dossier d’un màxim de 2 fulls on s’expliquin els mèrits per fer-se mereixedor al premi al que opta.

– Les candidatures seran valorades pels membres del Jurat, que estarà constituït per tres membres del Grup de Treball de Robòtica de la Comissió Indústria 4.0, més els guardonats en l’edició anterior.

– La data límit per presentar candidatures serà el 22 de setembre de 2019.

– Per a la selecció del guardonat al Premi “Nit de la Robòtica” el Jurat tindrà en compte la trajectòria professional, l’impacte de la seva activitat en l’àmbit de la robòtica i el reconeixement entre altres professionals.

– Per a la selecció del guardonat al Premi “Projecte de l’Any” el Jurat tindrà en compte la novetat tecnològica de la solució proposada i l’impacte del projecte en l’entorn.

– Els premis es lliuraran durant la Nit de la Robòtica, punt de trobada anual del sector a Catalunya.

 

Consulta aquí tota la informació dels Premis de la Nit de Robòtica 2019.

 

 

logo_CaminsDECatalunya_positiu