UITP ACADEMY | La gestió del transport public durant el Covid-19

DATA: dijous 2 d’abril, 16 hores

Com gestionar adequadament el transport públic durant la crisi generada pel COVID-19?

La UITP organitza un webinar gratuït amb l’objectiu d’ajudar els operadors de transport públic en la preparació i gestió dels plans de continuïtat de la seva activitat. El curs repassarà els principis generals pel control de pandèmies, la gestió per fases i exemples de mesures adoptades a diferents parts del món.

Dionisio González, director d’Advocacy de la UITP, introduirà i moderarà aquest webinar, que comptarà amb la participació del director del Metro de Barcelona, Ramon Bacardí, i el director d’Operacions d’ALSA, Carlos Acha.
 
INSCRIPCIONS

Inscripcions a uitp.org.

 

logo_CaminsDECatalunya_positiu