Webinar | The key role of Public Transport to build back better

DATA: Dilluns 18 de maig de 2020
HORARI: 14.30 h (GMT+2)

Com recuperem l’activitat i com ho fem contribuint al desenvolupament sostenible i a la lluita contra la crisi climàtica? 
La UITP organitza un webinar per analitzar com es pot convertir la recuperació postcovid-19 en una oportunitat per potenciar el transport públic, apostar per una mobilitat sostenible i reduir les emissions de CO2.

 

La sessió es farà en anglès i hi participaran Gonzalo Muñoz, COP 25 High-Level Champion for Climate Action, Lilli Matson, Chief Safety, Health & Environment Officer de Transport for LondonMohamed Mezghani, Secretary General de la UITP, i Philip Turner, Expert Sustainable Mobility de la UITP.

Inscriu-te al webinar i descobreix com el transport i la mobilitat són factors clau en la recuperació econòmica!


INSCRIPCIONS

Inscripció gratuïta a la web de la UITP.

 

logo_CaminsDECatalunya_positiu

UITP transport públic i distanciament social