Cercle virtual amb Mercè Conesa

DATA: Dimarts 26 de maig de 2020
HORARI: 18.00 h

El Cercle d’Infraestructures organitza una sessió virtual amb Mercè Conesapresidenta del Port de Barcelona.


Conesa és llicenciada en Dret per la UAB i màster en Dret i Gestió per la UPF i en Lideratge i Innovació en Polítiques Públiques per ESADE. Va ser alcaldessa de Sant Cugat del Vallès i presidenta de la Diputació de Barcelona abans d’assumir la presidència del port
.

 
El Cercle d’Infraestructures inicia amb aquesta primera trobada el Cercle virtual, un cicle de sessions online amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona, la Cambra de Comerç de Lleida, la Cambra de Comerç de Reus, la Cambra de Comerç de Manresa, la Cambra de Comerç de Girona, el Port de Barcelona, Flumen i Aigües de Barcelona.


INSCRIPCIONS

Inscripció gratuïta a la web del Cercle d’Infraestructures.

 

logo_CaminsDECatalunya_positiu

UITP transport públic i distanciament social