Ágora_Agrònoms: Vegetación, urbanismo y salud

DATA: Dimecres 10 de juny de 2020
HORARI: 18.00 h

El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya impulsa Àgora_Agrònoms, un espai de trobada per compartir idees al voltant de l’enginyeria agrònoma per un món nou.

La primera sessió, prevista pel dimecres 10 de juny, tractarà sobre la importància dels espais verds en la planificació urbanística per la millora de la salut de la ciutadania. Moderarà el debat Silvia Bures, degana del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, i hi participaran Pedro Calaza, degà del Colegio de Ingenieros Agrónomos de Galicia, Gabriel Pérez, profesor d’Enginyeria Tècnica Industrial i de l’Edificació de la Universitat de Lleida, i Josep Maria Rofes, cap d’Enginyeria de Serveis Públics de l’Ajuntament de Vila-seca.


INSCRIPCIONS

Inscripció gratuïta a la web del Col·legi d’Enginyers Agrònoms.

 

logo_CaminsDECatalunya_positiu

Vicent Guallart