Ágora_Agrònoms: La industria agroalimentaria del futuro

DATA: Dijous 25 de juny de 2020
HORARI: 18.00 h

El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC) impulsa Àgora_Agrònoms, un espai de trobada per compartir idees al voltant de l’enginyeria agrònoma per un món nou.

La propera sessió, prevista pel dijous 25 de juny, tractarà sobre el procés d’integració digital de la indústria agroalimentària. Moderarà el debat Agustí Jardí, secretari del Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, i hi participaran Fran Garcia, doctor en Enginyeria Agrònoma i president de la Comissió Agricultura 4.0 del COEAC, i Alfons Aguilar, enginyer Agrònom i membre de la Comissió Agricultura 4.0 del COEAC.

 

INSCRIPCIONS

Inscripció gratuïta a la web del Col·legi d’Enginyers Agrònoms.

 

logo_CaminsDECatalunya_positiu

Recollida aliments