Citython Barcelona 2020

DATA: Del 10 al 16 de juliol de 2020

Com a part de les activitats centrals de l’EIT Urban Mobility, aquest 2020 s’organitzaran tres Citythons a diferents indrets d’Europa. La primera tindrà lloc aquest mes de juliol a Barcelona i ajuntarà estudiants de diferents perfils per trobar solucions de millora de la mobilitat urbana.

Aquesta edició té per objectiu trobar solucions als reptes de mobilitat dels ciutadans després de la fase de confinament. Els tres reptes es defineixen com a punts de partida són la gestió d’àrees amb gran trànsit de persones, els models de mobilitat urbana ajustats als nous requeriments de seguretat i la supervisió i millora de la qualitat de l’aire.

Els participants tindran fins al 9 de juliol per inscriure’s i fins al 16 de juliol per treballar les propostes, data en què s’hauran de presentar les idees finals al jurat

La iniciativa està organitzada per CARNET –coordinada pel Centre d’Innovació i Tecnologia de la UPC (CIT UPC)– amb la participació de la UPC-BarcelonaTech.

Més informació a la web de Citython 2020.

 

 

logo_CaminsDECatalunya_positiu