Ágora_Agrònoms: La modernització dels Canals d’Urgell

DATA: Dimecres 16 de setembre de 2020
HORARI: 18.00 h

El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC) impulsa Àgora_Agrònoms, un espai de trobada per compartir idees al voltant de l’enginyeria agrònoma per un món nou.

La propera sessió, prevista pel dimecres 16 de setembre, serà un debat sobre el projecte de modernització del sistema de regadiu dels Canals d’Urgell iniciat durant aquest any 2020, una infraestructura hidràulica rega unes 70.000 ha dels municipis de les 5 comarques de la plana de Lleida.

Hi participaran Xavier Díaz, director general de la Comunitat de Regants dels Canals d’Urgell, Antonio Enjuanes, sotsdirector general d’Infraestructures Rurals de la Generalitat de Catalunya, Xavier Guixà, Divisió d’Obres Hidràuliques Infraestructures.cat, i Josep Maria Callís, membre de la Comissió de l’aigua del COEAC i expert en regadius.

INSCRIPCIONS

Inscripció gratuïta a la web del Col·legi d’Enginyers Agrònoms.

 

logo_CaminsDECatalunya_positiu

Recollida aliments