Webinar | European webinar on cycling tourism

DATA: Dimarts 6 d’octubre de 2020
HORARI: d’11.00 a 13.30 h

Generalitat de Catalunya, European Cyclists’ Federation i  EuroVelo organitzen el webinar European webinar
on cycling tourism per analitzar la importància de l’especialització en el sector cicloturístic i la capacitat dels territoris per adaptar-se a la Covid-19.

Hi participaran Xavier Flores, director general d’Infraestructures de Mobilitat, Isidre Gavín, secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Octavi Bono, director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya,  Jill Warren, co-CEO European Cyclists’ Federation (ECF), Camille Thomé, directora de Vélo & Territoires, Gonçalo Peres, membre del Consell Assessor de Federação Portuguesa de Cicloturismo e Utilitzadores de Bicicleta (FBCUP), Rosalia Pont, Agencia Catalana de Turisme, Xavier Font, Turisme de la Diputació de Barcelona, Àngel Planas, Consorci de les Vies Verdes de Girona, Josep Rodrigo, Hotel SB Corona de Tortosa, Laura Moreno, Cycling Holidays Rodabike, Laura Vergara, ConBici, Benjamí Aguilar, FEM Bici

la jornada Construint ponts amb les infraestructures amb la participació d’agents econòmics i socials de Catalunya, i representants de l’administració local, autonòmica i estatal.

L’acte se celebrarà a la seu de Foment, seguint totes les mesures de seguretat vigents i amb un aforament de la sala més limitat i es retransmetrà també al canal de Youtube i a la web de Foment del Treball.

INSCRIPCIONS

Inscripcions al formulari.

 

logo_CaminsDECatalunya_positiu

Recollida aliments