Smart City Expo World Congress 2020

DATA: Dimarts 17 i dimecres 18 de novembre de 2020

Els dies 17 i 18 de novembre se celebrarà l’Smart City Live, l’edició digital de l’Smart City Expo World Congress (SCEWC) per al 2020, que reunirà representants de ciutats i grans corporacions.

Reconeguts experts internacionals analitzaran estratègies per superar l’impacte global de la pandèmia de la COVID-19 a les ciutats i com les metròpolis s’estan redefinint per adaptar-se al nou escenari.

A través de diferents taules rodones i tallers digitals, els participants podran analitzar i conèixer quins seran els principals temes i reptes que hauran d’afrontar les ciutats, amb millores en mobilitat o salut i amb canvis en les polítiques i les infraestructures.

PROGRAMA

Consulta el programa a la web de l’Smart City Expo World Congress.

 

INSCRIPCIONS

Recollida aliments