Webinar | Presentació estratègia digital FGC

DATA: Dilluns 16 de novembre de 2020
HORARI: 11.00 h

El Col·legi de l’Enginyeria de Camins acull la presentació de la nova estratègia digital de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i el president d’FGC, Ricard Font, presentaran aquest nou enfocament que ha de permetre assolir, durant els pròxims quatre anys, la màxima eficiència en la gestió i qualitat del servei ferroviari i que FGC esdevingui un referent d’innovació en l’àmbit de les empreses del sector públic i capdavantera en l’acció empresarial responsable i sostenible.

 

L’acte es podrà seguir en directe a través d’aquest enllaç el dilluns 16 de novembre a partir de les 11 hores.

 

logo_CaminsDECatalunya_positiu