Obrim l’Espai Experiència

DATA: Dimecres 7 d’abril de 2021
HORARI: De 13:00 a 14:00 h

El Club de l’Experiència del Col·legi de l’Enginyeria de Camins i l’Escola de Camins de la UPC-BarcelonaTech, amb la col·laboració de la Delegació d’Alumnes de l’Escola de Camins i Futur Civil, organitzen la presentació online de l’Espai Experiència.

Es tracta d’un nou servei adreçat a estudiants de Grau i Màster perquè puguin contactar amb enginyers i enginyeres amb una llarga trajectòria i compartir-hi els seus dubtes professionals durant la seva etapa universitària i l’entrada al món laboral.

Durant la presentació s’explicarà el funcionament d’aquest servei i es presentarà el perfil professional de cinc enginyers de Camins sèniors especialitzats en diferents camps.

L’acte comptarà també amb la participació d’Esther Real, directora de l’Escola de Camins, Oriol Altisench, degà del Col·legi de l’Enginyeria de Camins, Pedro Maqueda, president del Club de l’Experiència, i Natàlia Badia i Carles Garcia, representants de Futur Civil i la DAEC.

INSCRIPCIONS

Inscriu-te a través del formulari.

PROGRAMA

Consulta el programa del webinar.

 

logo_CaminsDECatalunya_positiu