Els col·legis d’Economistes, l’Advocacia i l’Enginyeria de Camins reclamen unes administracions més “sensibles, eficients i competitives”

 

El Col·legi d’Economistes de Catalunya, el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i el Col·legi de l’Enginyeria de Camins han reclamat una millora de la qualitat de les administracions per garantir la recuperació econòmica i aprofitar l’oportunitat que ofereixen els Fons Next Generation-EU.

Amb aquest objectiu, els tres col·legis professionals han presentat el Grup de Treball d’Avaluació de Polítiques Públiques (GTAPP) i un document amb 12 propostes de millora per unes administracions més “sensibles, eficients i competitives”.

L’acte de presentació del GTAPP ha comptat amb la participació del degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya Oriol Amat, el degà de la Junta Provisional del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona Josep M. Balcells i el degà del Col·legi de l’Enginyeria de Camins Oriol Altisench, així com del coordinador del Grup de Treball d’Avaluació de Polítiques Públiques Andreu Ulied, que ha exposat 12 idees clau per obrir el debat sobre la governança del territori i la millora de l’eficiència de les administracions.

12 propostes de millora per unes administracions més “sensibles, eficients i competitives”

Descarrega el document La qualitat de les polítiques públiques a Catalunya: 12 propostes per unes administracions sensibles, eficients i competitives.