Benvinguda als estudiants del Màster en Enginyeria de Camins

El Col·legi de l’Enginyeria de Camins i l’Escola de Camins han celebrat l’inici del curs amb una recepció dels estudiants del Màster en Enginyeria de Camins, Canals i Ports de la UPC-BarcelonaTech a la seu del Col·legi de Camins a Barcelona.

L’acte ha comptat amb una benvinguda a càrrec del degà del Col·legi de Camins, Oriol Altisench, la directora de l’Escola de Camins, Esther Real, i del cap d’estudis del Màster de Camins, Francesc Soriguera.

Des de Luxemburg, Boston i Barcelona, els enginyers de Camins Elena Campelo, Ramon Gras i Javier Ortigosa han compartit la seva visió de l’enginyeria de Camins i el compromís amb una societat sensible, innovadora i amb sentit crític.

 

logo_CaminsDECatalunya_positiu

Horari

De dilluns a dijous:
De 8:00 a 21:00 hores

Divendres:
De 8:00 a 14:00 hores