L’Escola d’Enginyeria de Camins presenta el nou Programa Acadèmic en Enginyeria de Camins

 

L’Escola d’Enginyeria de Camins de la UPC-Barcelona Tech ha presentat el nou Programa Acadèmic de Recorregut Successiu (PARS) en Enginyeria de Camins, Canals i Ports que permet obtenir el grau en Enginyeria Civil i el màster universitari en Enginyeria de Camins, Canals i Ports de manera conjunta. D’aquesta manera l’alumnat podrà matricular-se de l’itinerari ja des del moment de fer la preinscripció universitària.

Un dels principals avantatges del PARS és la possibilitat d’iniciar els estudis de màster en paral·lel amb els últims crèdits del grau. D’aquesta manera els i les estudiants amb bon rendiment acadèmic podran finalitzar els estudis en cinc anys en comptes de dedicar-ne quatre al grau i dos al màster i podran entregar de forma conjunta els treballs de final de grau i de màster.

També cal destacar la possibilitat de cursar els estudis íntegrament en anglès i les estades de mobilitat internacionals amb una oferta de 350 places a 36 països.

Més informació a la web de l’Escola d’Enginyeria de Camins.