El Col·legi de Camins acull l’exitosa jornada Presas y gestión integrada de recursos hídricos

El Col·legi de l’Enginyeria de Camins, Canals i Ports de Catalunya ha acollit a la seu de Barcelona la jornada Presas y gestión integrada de recursos hídricos organitzada amb la col·laboració d’Spancold, l’Agència Catalana de l’Aigual i la seu central del Col·legi d’Enginyeria de Camins, Canals i Ports.

La jornada, que per primer cop se celebrava a Barcelona, ha reunit una vintena d’experts del sector durant tot un matí de presentacions davant prop d’un centenar d’assistents en format presencial o telemàtic. Un èxit d’aquesta jornada anual que busca compartir el coneixement de la gestió de les infraestructures i recursos hídrics i sensibilitzar sobre la seva importància en àmbits com el manteniment, seguretat i eficiència.

L’obertura de la jornada ha anat a càrrec de María Dolores Pascual, presidenta de la Confederación Hidrográfica del Ebro, Mar León, gerent de l’Agència Catalana de l’Aigua, Miguel Ángel Carrillo, president del Colegio de Ingenieros de Caminos, Canales y Puertos, Carlos Granell, president d’Spancold, i Rubén Ruiz, membre de la Junta Rectora del Col·legi de l’Enginyeria de Camins de Catalunya.

Recupera el programa de la jornada per conèixer totes les ponències prseentades.