Acceptat el recurs per incloure enginyers i enginyeres de Camins a la licitació́ d’un contracte de la Paeria de Balaguer

 

La Paeria de Balaguer ha acceptat el recurs presentat pel Col·legi de l’Enginyeria de Camins i admetrà els enginyers i enginyeres de Camins en la licitació del contracte de serveis per a la redacció del projecte bàsic i executiu, redacció de l’estudi de seguretat i salut, redacció del programa de control i qualitat i posterior direcció d’obra per a la millora i adequació de la plaça Sant Salvador, plaça del Jutge i enllumenat dels carrers adjacents de Balaguer (tram urbà del camí Sant Jaume).

Consulta la licitació

L’Àrea de Defensa de les Competències Professional del Col·legi vetlla pels interessos dels col·legiats i intenta evitar l’intrusisme professional. En cas que detecteu anuncis que puguin ser motiu de revisió es poden notificar a l’adreça de correu competencies@camins.cat.