AVANTATGES

 

Smart City Expo World Congress

Gaudeix d’avantatge per assistir a l’Smart City Expo World Congress, l’esdeveniment internacional líder per al sector de les ciutats intel·ligents, un punt de trobada clau per a experts i líders de les ciutats, empreses, centres de recerca i organitzacions internacionals més innovadores del món. Veure avantatges.

 

Conveni RACC

Des de 2007 el Col·legi de l’Enginyeria de Camins manté un acord amb el Reial Automòbil Club de Catalunya a través del qual els col·legiats i col·legiades de camins tenen un descompte del 50% sobre la quota Soci Global per 104 €/any (IVA inclòs) i gaudir de la màxima cobertura.

Condicions:

Consulta les prestacions de la modalitat global.

  • Vigència de l’actual acord: de l’1 de febrer de 2022 al 31 de gener de 2023.
  • Els col·legiats/des que anteriorment ja estaven donats d’alta del conveni del Col·legi, renovaran la seva condició de soci de manera automàtica, d’acord amb les condicions citades anteriorment, mantenint tots els serveis que tens contractats (beneficiaris, assegurances, RACC Màster, ViaT, etc.).
  •  En cas de voler-te donar de baixa*, ens ho hauràs de notificar per e-mail a inscripcions@camins.cat.

Si estàs interessat en acollir-te al conveni, omple el Formulari Autorització Conveni RACC 2022, i envia’l a inscripcions@camins.cat.

*ATENCIÓ: Si anteriorment al conveni, ja eres soci del RACC, recorda que si renuncies a aquesta cobertura, tornaràs automàticament a la situació anterior a la teva incorporació al conveni del col·legi amb el RACC. Si vols deixar de ser soci del RACC a tots els efectes, hauràs de contactar personalment al RACC, sol·licitant la baixa definitiva (trucant al FONORACC 900 357 357).

Per a més informació:
Sobre el Conveni Camins-RACC: inscripcions@camins.cat
Sobre les Prestacions RACC: FonoRACC 900 357 357


Clubcamins.cat

Clubcamins.cat és una plataforma que posa al servei dels col·legiats i col·legiades de camins més de 300 descomptes exclusius en les principals marques i establiments!

Com funciona?

Entra a clubcamins.cat

Registra’t gratuïtament creant un compte amb el teu número de col·legiat/da o precol·legiat/da i correu electrònic.

..i estalvia!

Comparteix-ho amb familiars i amics. Pots convidar fins a 20 persones.

Conveni Banc Sabadell

El Col·legi d’Enginyers de Camins i Banc Sabadell treballen en PRO dels col·legiats i col·legiades de camins per oferir-los avantatges específics segons les seves necessitats.

Consulta tots els avantatges que t’ofereix Banc Sabadell a través d’aquest enllaç

Per a més informació

Oficina Banc Sabadell Escoles Pies
Daniel Trullols, Director de l’oficina
Telèfon: 93 212 59 94
Mail: trullols@bancsabadell.com

 

Conveni DIR

El Col·legi d’Enginyers de Camins i DIR ofereixen als col·legiats i col·legiades un descompte de fins el 30% en la quota i un 15% de descompte addicional per menors de 30 anys.

Si vols gaudir d’aquest descompte, t’has de dirigir al Col·legi de l’Enginyeria de Camins per obtenir el teu certificat com a col·legiat o precol·legiat amb el que podràs anar a qualsevol centre DiR i beneficiar-te d’aquest descompte exclusiu.

Omple aquest formulari i demana la teva acreditació!

Per a més informació

Escriure a inscripcions@camins.cat

 

Conveni UOC

El Col·legi d’Enginyers de Camins i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) ofereixen als col·legiats i col·legiades un 10% de descompte en la matrícula al seminaris, cursos i postgraus i promocions puntuals amb altres avantatges.

Per a més informació

Escriure a inscripcions@camins.cat

 

Horari

De dilluns a dijous:
De 8:00 a 21:00 hores

Divendres:
De 8:00 a 14:00 hores