CLUB CICLISTA CAMINS.CAT

El Club Ciclista Camins.cat és un espai adreçat a totes aquelles col·legiades i col·legiats amants del ciclisme per carretera. Fundat en el 2007, actualment compta amb més de 80 membres.

Des del seu naixement, el Club Camins.cat ha recorregut molts dels ports mítics del Tour de França gràcies al seu Stage, previst cada any durant un cap de setmana del mes de setembre. Tourmalet, Mont Ventoux, Aubisque o Port de Balès, entre d’altres, han estat algunes de les seves fites més importants!

A més de l’Stage, el club té dues cites fixes en el calendari. La Sortida de Primavera pel Massís de Sant Llorenç, amb base a la Masia Hípica Les Elies. La Sortida de Tardor, on es fa la Volta al Montseny amb pujada al Turó de l’Home.

Formar part del Club Ciclista Camins.cat és totalment gratuït i a través d’ell, podràs estar informat de totes les novetats i activitats. A més, tindràs accés a material exclusiu del club amb descomptes especials!

Podràs incorporar-te al grup de correu electrònic i WhatsApp per assabentar-te de les sortides puntuals més reduïdes, de carretera o BTT, que es facin durant l’any així com de qualsevol informació important relacionada amb el club.

No ho dubtis més, i uneix-te al Club Ciclista Camins.cat!

Amb el patrocini de:

 

Fes-te’n membre:
Tel. 93 204 34 12
inscripcions@camins.cat

FONS DOCUMENTAL DE CICLISME

El Club Ciclista Camins.cat posa a disposició del seus membres un fons documental sobre ciclisme.

Es tracta d’un arxiu de publicacions especialitzades cedides per la família de Joan Orengo al Club Ciclista.

L’arxiu compta amb més de quaranta llibres sobre ciclisme i exemplars de la revista Le Miroir des sports publicats entre els anys 1947 i 2010.

 

Consulta el fons:
Tel. 93 204 34 12
info@camins.cat

Horari

De dilluns a dijous:
De 8:00 a 21:00 hores

Divendres:
De 8:00 a 14:00 hores