COFRADIA GASTRONÒMICA PLAT CERDÀ

La Cofradía Gastronómica Plat Cerdà es reuneix el primer dijous de cada mes al Col·legi d’Enginyers de Camins per sopar els plats que els seus membres elaboren, donant-los d’un suggeridor contingut temàtic a fi d’incrementar el seu atractiu i interès. L’Associació impulsa diferents activitats que desenvolupen els més de 50 enginyers de camins que en formen part, fomentant així les relacions d’amistat i promovent l’afició a la cuina i la gastronomia.

Actualment el president de la confraria és Benedicto Lizcano (col.legiat 9523).

  • Funcionament: el primer dijous de cada mes un o més confrares crea i cuina un menú per a la resta de membres. Per poder formar part de la confraria, els col·legiats aspirants hauran de cuinar i ser valorats.
  • Matrícula d’incorporació: 150 €
  • Quota anual: 40 € (+ cost de cada sopar, en cas d’assistir-hi).

Fes-te’n membre:

Tel. 93 204 34 12

inscripcions@camins.cat

Horari:
08.00 a 21.00 h
Divendres: 08.00 a 17.00 h