Avís Legal

Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya

Adreça:
Carrer del Vergós, 16
(08017) Barcelona
Tel. +34 932 043 412
Email: info@camins.cat

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

 • L’usuari accedeix voluntàriament a aquest lloc web, la qual cosa implica que ho utilitzarà conforme al present avís legal, la llei, la moral, la bona fe i/o els bons costums.
 • La utilització d’aquest lloc web suposa l’acceptació d’aquest avís legal.
 • Les pàgines web d’aquest lloc web poden ser visitades lliurement pels usuaris.
 • Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d’aquest avís legal, per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

© 2016, Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya, camins.cat Tots els drets reservats.

 • Aquest lloc web i els continguts inclosos en el mateix: articles, textos, imatges, logotips, marques, botons, programari, etc. estan protegits per la legislació vigent en propietat industrial i intel·lectual i són propietat de Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya o de tercers que han autoritzat el seu ús a Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya, quedant expressament prohibida l’explotació sense l’autorització de Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya
 • L’accés a aquest lloc web no suposa, en cap cas, adquisició per part dels usuaris de cap dret de propietat sobre els continguts que figuren en el mateix.
 • Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d’aquest lloc web, a qualsevol moment i sense previ avís.

LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT

 • Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya es reserva el dret a interrompre l’accés al seu lloc web, així com la prestació de qualsevol servei a través del mateix a qualsevol moment i sense previ avís, sigui per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o per qualsevol altra causa.
 • Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya no serà responsable en cas que s’hagi d’interrompre el servei, retard o mal funcionament i altres inconvenients que tinguin el seu origen en causes que s’escapin del control de Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya i/o siguin degudes a una actuació dolosa o culpable de l’usuari i/o tinguin el seu origen per causes de força major.
 • La informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els esforços realitzats per dur a terme la seva exactitud i actualització. En conseqüència, Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització.
 • Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs webs del contingut dels quals, utilitat o exactitud no es pot responsabilitzar Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya La incorporació d’un enllaç en aquest lloc web no pot considerar-se una recomanació als usuaris perquè procedeixin a la seva utilització, la decisió d’utilitzar-los és responsabilitat d’aquests últims.
 • Cap informació accessible a través d’aquest lloc web podrà ser considerada un consell mèdic o prescripció facultativa, declinant Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya tota responsabilitat per qualsevol tipus de conseqüències directament o indirectament relacionades amb les accions o omissions que pugui tenir l’usuari en funció de la interpretació d’aquesta informació.
 • Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya no es fa responsable dels danys i perjudicis derivats de l’ús d’aquest lloc web o dels seus continguts, no garantint l’absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l’usuari.
 • Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d’aquest lloc web.

LEGISLACIÓ APLICABLE I TRIBUNALS COMPETENTS

 • Les condicions d’aquest lloc web i les relacions entre l’usuari i Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya es regiran per la legislació i jurisdicció espanyola. 
 • Per conèixer qualsevol discrepància que pugui sorgir entre l’usuari i Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya ambdues parts se sotmeten als Jutjats i Tribunals de Barcelona, Espanya.

Horari

De dilluns a dijous:
De 8:00 a 21:00 hores

Divendres:
De 8:00 a 14:00 hores