Col·loqui | Zona Portuària Nord: Transport de mercaderies i Pla d’Inversions

DATA: Dimecres 12 de juny
HORARI: A partir de les 18.30 h
LLOC: Demarcació de Girona dels Enginyers Industrials
c/ Narcís Blanch, 39, Baixos – Girona

 

El transport marítim juga un paper essencial en el desenvolupament econòmic i social, i és un sector amb una gran activitat, tant en el transport de persones com en el de mercaderies. Aquest últim forma part de l’engranatge de les grans plataformes logístiques on tots els models de transport són presents: per carretera, ferroviari, marítim i aeri.

 

En aquest col·loqui tractarem del que suposarà la liberalització dels serveis portuaris, les grans xifres del transport marítim de mercaderies, les principals rutes, els agents actuants, la transició energètica i l’evolució futura d’aquest model de transport. En concret, i respecte als ports de la Zona Portuària Nord, la necessitat de les infraestructures addicionals terrestres (Corredor Mediterrani), el Pla d’Inversions 2019-2022 i l‘orientació del negoci en els ports gironins respecte a el transport de mercaderies.

 

PONENTS

Sr. Joaquim Coello, Enginyer naval. Del 2004 al 2006, President de l’Autoritat Portuària de Barcelona. Va ser Degà del Colegio Oficial de Ingenieros Navales y Oceánicos de España.

Sr. Xavier Ribera, President de la Cambra de Comerç de Palamós i President de Félix Ribera e Hijos, SA.

Sr. Joan Pere Darbra, Enginyer de Camins, Canals i Ports. Responsable Territorial Zona Portuària Nord – Ports de la Generalitat.

Sr. Jaume Masgrau,President de la Demarcació de Girona dels Enginyers Industrials de Catalunya.

Sr. Robert Lluís, Delegat de Girona del Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya.

 

INSCRIPCIONS

Enviar un correu electrònic a girona@camins.cat indicant nom i cognom, número de col·legiat o precol·legiat (en cas de ser-ho) o trucar al 972 218 702.

 

Assistència gratuïta. Places limitades.

 

logo_CaminsDECatalunya_positiu