Curs | Anàlisi de projectes d’interès públic:  aspectes tècnics, econòmico-financers i legals

 

DATA: Dijous, del 31 d’octubre al 5 de desembre
HORARI: De 09.00 a 14.30 h (33 hotes lectives)
LLOC: les sessions tindràn lloc a les seus dels tres Col·legis organitzadors

 

Presentem un nou curs destinat a aprofundir en l’anàlisi dels processos de presa de decisió d’administracions públiques i empreses privades en relació a projectes d’interès públic, en particular inversions en infraestructures, urbanisme i serveis públics.

 

Aquestes jornades de formació continuen els cursos d’avaluació de projectes iniciats l’any 2011 pel Col·legi d’Enginyers de Camins, i des del 2014 també pel Col·legi d’Economistes de Catalunya.

 

Amb la incorporació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona en aquesta nova edició del 2019, les jornades de formació oferiran una visió més completa dels aspectes tant tècnics com econòmico-financers i legals.

 

S’oferirà una visió integrada dels processos de presa de decisió i de la posterior implantació/execució dels projectes. Es presentaran els mètodes d’anàlisi, la previsió de la demanda i d’impactes, l’anàlisi cost-benefici socioeconòmic i financer, o l’estructuració legal, i es presentaran a partir de la discussió d’una sèrie de casos reals amb la participació de professionals i directius directament implicats en el projecte.

 

El Curs s’estructura en 6 jornades. Cada jornada es desenvoluparà de 9:00 a 14:30 h, amb pausa cafè i dinar lleuger inclòs a les tres seus dels tres col·legis organitzadors. El curs d’iniciarà el 31 d’Octubre de 2019 i clourà el 5 de desembre de 2019.

 

Els participants obtindran una acreditació acadèmica atorgada pels tres Col·legis professionals. Els participants disposaran de tot el material necessari per a la discussió dels casos abans de la jornada.

 

OBJECTIUS

Es pretén oferir una visió integrada –tècnica, econòmico-financera i legal, dels processos de presa de decisió, de com apareixen i es relacionen els elements que han intervingut en aquests processos i com afecten la posterior implantació/execució dels projectes. Els mètodes d’anàlisi es presentaran a partir d’una sèrie de casos reals. Les presentacions les faran professionals que han participat directament en els projectes.

 

DIRIGIT A

Professionals d’administracions i d’empreses que treballen en relació al sector públic, com empreses consultores que ofereixen assessorament tècnic, econòmico-financer i legal sobre projectes d’infraestructures i serveis públics.

 

PROGRAMA

Descarrega’t el programa del curs.

 

PREUS

Tarifa general: 795€
Col·legiats: 595€

 

INSCRIPCIONS

Omple aquest formulari per tramitar la teva inscripció.

Places limitades.

logo_CaminsDECatalunya_positiu          

 

Amb el patrocini de: