Curs online | Modelització de la mobilitat 2022

DATA: Del 23 de març al 4 de maig de 2022
HORES LECTIVES: 12 hores lectives
MODALITAT: Online – aula virtual
HORARIS: Dimecres de 16 a 18 hores*
*El dimecres 13 d’abril no hi haurà classe

Després de l’èxit de la primera edició, presentem un programa renovat que incorpora nous casos d’estudi per entendre la potencialitat de les eines de simulació i previsió de la mobilitat.

Camins[X], amb el suport suport del PTV Group, MCRIT i Cenit et porta aquest curs original a càrrec d’experts en mobilitat que aprofundiran en com els simuladors avançats milloren la presa de decisions i la planificació de la mobilitat i de les infraestructures de transport.

METODOLOGIA
El curs comptarà amb 6 sessions online on s’analitzaran exemples de macro i micromobilitat a partir de casos d’estudis de la regió metropolitana de Barcelona, la planificació estatal del transport de mercaderies i persones o els canvis en mobilitat derivats de la gratuïtat de les autopistes.

PÚBLIC OBJECTIU
Professionals del món de la planificació de la mobilitat i infraestructures de transport, ja sigui des de la gestió pública o privada, en sectors de consultoria estratègica, enginyeria del transport o operadors de transport i logístics. En general, a persones que hagin d’enfrontar-se a l’anàlisi i projecció de models de previsió del transport i la mobilitat.

PROGRAMA

Consulta el programa del curs.

INSCRIPCIONS

Inscripcions a través del formulari.

PREU

Col·legiats i col·legiades de Camins: 120€
Col·legiats i col·legiades a l’atur: 60 € (beques limitades)
Tarifa general: 180 €

 

 

Curs online Modelització de la mobilitat 2022