Convocatòria dels Premis dobooku 2018

DATA LÍMIT: 31 d’octubre del 2018

Ja està oberta la convocatòria dels Premis Dobooku 2018. Els Premis Dobooku permeten seguir teixint una xarxa estimulant i inspiradora d’estudiants, joves dissenyadors, docents, universitats, professionals, oficines de projectes i entitats afins al bon disseny en les Obres Públiques.

En aquesta edició, a diferència de les anteriors que es van centrar únicament a l’Escola de Camins de Barcelona, l’Associació dobooku obre els Premis Dobooku 2018 a altres Universitats que desenvolupin projectes d’Obra Pública. La competició entre Universitats permetrà posar en valor la diversitat educativa, estendre el valor divulgatiu dels Premis i augmentar la competitivitat entre els estudiants.

Qui pot participar?

Si ets estudiant i has desenvolupat recentment un projecte d’Obra Pública pots participar en els Premis.
Si ets jóven dissenyador/a pots organitzar els Premis. La guanyadora dels Premis Dobooku2017 forma part de la iniciativa.
Si ets docent pots incentivar als teus estudiants a participar.
Si ets una Universitat pots premiar als teus estudiants.
Si ets una oficina de projectes pots conèixer els estudiants finalistes als Premis. En la passada edició van ser 6 les oficines que van recolzar els Premis.
Si ets una entitat que adora les Obres Públiques pots promoure els Premis i les Activitats dobooku. Gràcies al mecenatge d’anys anteriors s’ha pogut generar valor de formació en l’Obra Pública.
Si ets apassionat del bon disseny en les Obres Públiques pots assistir a un estimulant Acte de Lliurament dels Premis.
Pots. Contacta amb l’Associació dobooku per mail info@dobooku.com o a través de les xarxes socials. Quantes més idees col·laboratives arribin millor. Dobooku neix i creix des de la seva pluralitat.

Accedeix a les bases dels Premis dobooku en el seguent enllaç.

 

logo_CaminsDECatalunya_positiu

Horari del Col·legi

De dilluns a dijous, de 8.00 a 21.00 h
Divendres, de 8.00 a 17.00 h