Fòrum Libris | Cinco inviernos, d’Olga Merino

DATA: Dijous 20 d’octubre de 2022
HORARI: De 19:00 a 20:00 h
MODALITAT: Presencial
LLOC: Col·legi de l’Enginyeria de Camins (C. dels Vergós, 16 – Barcelona)

 

El llibre | Cinco días de invierno. Desembre de 1992. Poc després de l’esfondrament de la Unió Soviètica, Olga Merino preparava les maletes per instal·lar-se a Moscou com a corresponsal, on va viure cinc hiverns enmig de la voràgine d’un canvi d’època que alhora va marcar un abans i després en la seva vida personal. Aquest diari íntim d’una jove que, immersa en la cultura russa, persegueix el somni de ser escriptora, el prestigi professional com a periodista i l’amor ple i sublim queda anotat en el moment present, posant en contrast de manera magistral la veu de l’avui amb la d’aquella noia idealista.

 

L’autora | Olga Merino (Barcelona, 1965). Va estudiar Ciències de la Informació i un màster d’especialització en Història i Literatura Llatinoamericanes al Regne Unit. Ha residit a Londres i Moscou, on va ser corresponsal durant cinc anys per a El Periódico de Catalunya. El 1999 va publicar la seva primera novel·la, Cenizas Rojas, amb gran èxit de crítica, i en 2004 Espuelas de papel. En 2006 va obtenir el Premi Vargas Llosa NH pel conte Las normas són las normas. Les seves novel·les han estat traduïdes a l’italià, neerlandès i anglès.

Descarrega la fitxa tècnica.

 

INSCRIPCIONS

Enviar un correu electrònic a inscripcions@camins.cat indicant nom i cognom, número de col·legiat o precol·legiat (en cas de ser-ho).