Fòrum Libris | La danza de la tigrilla d’Ernesto Rincón

DATA: Dijous 8 de juliol de 2021
HORARI: De 19:00 a 20:00 h
LLOC: Online

 

El llibre | La danza de la trigrilla.Al Baix Llobregat hi apareixen diversos cadàvers marcats per unes estranyes arpes. L’Aquilino és un investigador molt peculiar que, juntament amb la Bàrbara, una secretària escandalosa, desinhibida i eixerida, crea una agència de detectius, seguint el patró dels protagonistes de novel·la negra americana, a la qual és molt aficionat, per intentar descobrir què està passant. La galeria de personatges variats i estrambòtics, un espai reconegut, un llenguatge directe, i un temps pròxim a l’època de pandèmia, converteixen aquesta novel·la negra en una lectura que
t’enganxarà des de les primeres pàgines

 

L’autor | Ernesto Rincón (Sanlúcar de Barrameda, 1958). Des de 1967 viu a Cornellà de Llobregat. Dirigeix el Projecte de Lectura de l’ Orfeò a Cornellà ( promogut per l’Associació Cultural Projecte de Lectura de l’Orfeó a Cornellà. És cofundador del ‘Concurs de Relats Breus’ del PLOC, que dirigeix i coordina des de l’any de la seva creació el 2013. Ha dissenyat, dirigit i participat en nombrosos projectes de lectura com Leer en Cornellá, El día de los mil libros, Primavera de lectura, ¿Qué ha pasado aquí? o el sopar tertúlia de la Nit del Llop on han participat altres escriptors com Care Santos, Víctor del Árbol, Ezequiel Teodoro, Jaume Cabré, Lorenzo Silva o Empar Fernández, entre d’altres.

 

Descarrega la fitxa tècnica.

 

INSCRIPCIONS

Enviar un correu electrònic a inscripcions@camins.cat indicant nom i cognom, número de col·legiat o precol·legiat (en cas de ser-ho).

Assistència gratuïta.