Fòrum Libris | ‘Gran ocell de silenci’ d’Àfrica Ragel

DATA: Dijous 22 d’octubre de 2020
HORARI: A les 19:00 h

Fòrum Libris, el club de lectura del Col·legi de l’Enginyeria de Camins, proposa una nova lectura a compartir el proper mes d’octubre. Segons les recomanacions sanitàries la trobada amb l’autora se celebrarà de manera virtual.

 

El llibre | Gran ocell de silenci. Es tracta d’una novel·la d’amor i de misteri a la Barcelona més ignorada de finals del segle XIX. En Guillem, que acaba d’enterrar la seva germana, i la Iona, filla d’un ric escocès resident a Barcelona i de l’Elisabet, una dona atreta per l’espiritisme, es coneixen i s’enamoren. La relació entre els dos adolescents i els intents del Guillem de comunicar-se amb la seva
germana difunta seran els eixos d’una delicada novel·la d’amor i de misteri amb el teló de fons de la Barcelona modernista i l’emergència del primer feminisme.

 

L’autora | Àfrica Ragel. Llicenciada en Filologia Catalana i màster en Creació Literària per la Universitat Pompeu Fabra. Ha publicat novel·les per a nens, joves i adults: Una revetlla sota el llit (Animallibres, 2015), Thesaurus (2011), La moneda del malfat (2008), Bon cop de falç (2002), el llibre de contes Tarda de tapes (2001), Els fantasmes de Vilafoscant (2000) i l’obra de teatre Àtic (2000).
La seva obra literària ha estat guardonada amb els premis Punt de Llibre, Paraules a Icària, Marcel Sentís, Ciutat de València de Teatre i el Manel Cerqueda i Escalder de la Nit literària Andorrana, entre d’altres.

 

INSCRIPCIONS

Enviar un correu electrònic a inscripcions@camins.cat indicant nom i cognom, número de col·legiat o precol·legiat (en cas de ser-lo).

Assistència gratuïta.

 

logo_CaminsDECatalunya_positiu