Fòrum Libris: La darrera carta de Manuel Morón

DATA: Dijous, 10 d’octubre de 2019
HORARI: De 19:00 a 20:30 h
LLOC: Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya
c/ Dels Vergós, 16 – Barcelona

 

El llibre | La darrera carta de Manuel Morón. L’aixecament d’un cadàver revela secrets ocults dels morts i dels vius. Roberto Bernal, oficial de justícia, assisteix a la diligència de l’aixecament del cadàver de l’indigent Manuel Morón. Entre les escasses pertinences de Morón es troba un quadern on el mort va escriure una extensa carta al seu fill. L’obsessió de Roberto Bernal amb la història del quadern el portarà a dubtar de la realitat quan els personatges vagin prenent forma davant els seus ulls.

 

L’autor | Rodolfo del Hoyo. Amb estudis en dret i art dramàtic, ha treballat com a gestor cultural a l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. És autor de llibres de poesia, de narrativa i de literatura infantil i juvenil. Ha estat redactor de diversos mitjans locals, especialment de la revista Grama i de la revista Poble. Dedica una intensa activitat al foment de la lectura, és soci actiu d’Òmnium cultural i de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana. El 2012 va rebre el Premi Recull de narració “Joaquim Ruyra” pel conjunt de relats “Llegir al metro”.

 

Descarrega’t la fitxa tècnica.

 

 

INSCRIPCIONS

Enviar un correu electrònic a inscripcions@camins.cat indicant nom i cognom, número de col·legiat o precol·legiat (en cas de ser-ho).

Assistència gratuïta.

 

logo_CaminsDECatalunya_positiu